Visita a Casa

miércoles, 8 de agosto de 2007

Bones gent!!!


Només escribia per donar vidilla al blog que està una mica pansit desde que tenim una capçalera del barça :P. Bueno lo dit que estaré per la nostra Terra Katalonien des del 28 d'agost fins al 5 de setembre espero veureus aquesta vegada si a tots i totes (aquest blog el llegeixen femelles? em pregunto mentres escric) serà una semana en la que espero puguem trobar-nos en amor i germanor.

Tiburó quan venen el gran Pinós i el Rico cap a terres cangurolesques? ja estàs preparat? Com està la teva companya de pasillo xina? Com portes el projecte?

i els altres que us conteu de la vostra vida? Se que alguns han anat a Ibiza i suposo que alguna escapadeta a cambrils haurà caigut espero cròniques i videos pujats a youtube.

Ens veiem pronte

un ociós Joan

P.D: bon nadal tiburó!

Disculpes i Aclariments

viernes, 3 de agosto de 2007

Per ibissa guai, ja penjare les fotos de ibissa i el pais basc, la veritat es que no era la intenció de provocar, però inevitablement trobo molt divertit com reacciona el borras, perquè trobo divertit que tu mark hem diguis que creus que es vergonyos exposar idees politiques, de futbol o religioses(tal i com hem vas escriure pel msm), quan amb els 4 o 5 mesos de vida del blog les 6 uniques entrades que has posat (no conto els comentaris) siguin 4 de l'espanyol. Per tan trobo una reaccio desproporcionada, i més quan encara no he explicat al blog la funcionalitat del nou disseny, i a més es de caracter circustancial, tal i com m'he cansat de repetir.

Cal recordar que el blog va néixer com un instrument de comunicació interna del grup, amb un missió especial que era seguir les aventures i desventures del mathew i d'en iago però que ells també poguessin seguir les nostres.

Dit això lo que cada ú publiqui es simplement desició d'un mateix i sota cap circumstancia pot existir la censura, sempre i quan no afecti a la integritat fisica o a la intimitat i per tan sigui realment desproporcionat el contingut. Per això tinc la podestat de eliminar contingut o si el contingut que jo he posat tothom hem diu ke es desproporcionat també el treure.
Per tan, mark tranquil que properament canviare les fotos que t'han ofes,però seguint amb el mateix criteri que tu demanes aplica-t'ho a les teves entrades.

Perque el que ningù vol, i m'incloeixo, que avandonis el blog i per tan et perdis, una part important de la vida del grup.

Sense més ganes d'allargar el serial de l'estiu recordo a tots els presents que podeu continuar exposant quansevol tipus d'entrada parlant de religio, sexe(porno), rock&roll,politica (podeu posar-vos amb el sociata nete també), enfoteu-vos d'algu però sempre que es faci des de un prisma de simpatia i bon rollo.

Un petò. Amics!