Espanya conyo!

miércoles, 24 de octubre de 2007

Bones,

Ja fa dies que estic pels madriles treballant i he assistit a tota classe d'events castissos i volia deixar mostra d'ells:






La veritat es que de moment l'experiència està siguent prou divertida però bé és el principi, per cert baixo a lleida pel cap de semana de l'1 de novembre espero que estigueu per allí i també unes quantes fotos per la posteritat d'una nit comú per Lleida:






Ens veiem aviat
Joan

ULTIMES NOTICIES DEL FAMOS ASSASSI

Una informació que s'ha filtrat avui mateix a última hora ens comunica que ha set vist a les terres de ponent un perillos assasí. Es tracta d'un assassi en sèrie i es coneix perque ataca a les seves victimes passant totalment desapercebut i sense qüasibé aixecar sospites. Segons ens han indicat aquestes últimes, serien les fotografies més recents que és tenen del criminal buscat i tot i que poden ser aterridores per la seva aparentment naturalitat no ens podem deixar enganyar i hem de estar alerta per si el veiem pels carrers de la ciutat.

La alarma social és tal que s'ha desplegat un cos dels mossos d'esquadra amb un modus operandi especial per a poder detectar amb efectivitat una amenaça de tal magnitut. Segons informen des de el ministeri d'interior de la generalitat, malgrat la dificultat que poden tenir les autoritats desplegades per a reconeixer-lo els esforços seran constants i eficaços. Cal confiar en els resultats que es puguin obtenir les primeres setmanes.


Aquí tenim les fotos:















En aquesta primera serie podem observar, a part que es molt dificil de fotografiar perque quan li intenten fer una foto s'amaga, com es camufla i es fa fonedis en la vida quatidiana d'alla on es troba.





Hem tingut molts dubtes alhora de decidir si aquesta foto seria o no interessant, però finalment hem decidit publicar-la per si pot aportar alguna pista per algú, a part que l'assassí es vegetarià i condueix pels passadissos del super a alta velocitat.

Més fotos:





Com es pot veure despres de la cuarta copa de vi (robada del mostrador que sobserva a la fotografia) ja es deixa fotografiar amb més facilitat inclus s'intueix certa embriaguesa en el seu posat.


Més fotos.



La foto que continua a sota és la més escalofriant i terrorifica i ha tingut lloc en les escales mecàniques del centre comercial, s'ha tingut que aplicar un gran zoom per a poder-la veure.



Les ultimes fotos que ens han arribat són les que continuen abaix i tenen als serveis secrets molt descontents perque no s'expliquen com es que el famos assassí en serie es posa camisa per a repostar en les betzineres i perque qüan condueix fa amb la mà dreta el mateix gesto que el ronaldinho, deixant a la bartola el canvi de marxes.





Per la seva seguretat segueixin atents a les noticies durant les proximes setmanes.

Aparicion

viernes, 19 de octubre de 2007

Bueeeenasss!!

Nueva incorporacion al foro, a ver si pillo el ritmo ahora que he descubierto como meterme por aqui, gracias a las enormes explicaciones al respecto.

Pues pa los que no sigais mis mails del viaje y pa los que los sigais tambien, estoy en Australia, concretamente en Melbourne, abajo a la derecha. El Iago tb esta "abajo a la derecha" pero dentro del "abajo a la derecha" hay mil y pico kilometros y el tema del transporte esta jodido asi que no se si me podre acercar a eso de Wollongong. Ademas tpoco se nada de el pq la direccion de hotmail no le chuta y es la unica que tenia hasta ahora.

Bueno gente pues a ver si cuelgo unas fotillos dentro de un rato ahora que tengo internet gratis (estamos en casa de Lana, que es la novia mas o menos de javi, al menos lo era, cuando estaba en bcn y ahora la cosa esta ahi por aquello de la distancia... en fin da igual pq la mayoria tpoco lo conoceis, la cuestion es que estamos un poco de gorra). De todas formas dentro de un ratillo que asi me echan un cable con el tema (uno que es paleto).

Bueno pues mis felicitaciones al equipo, que vais sobraos. Los fichajes de invierno no seran necesarios. Ale pues ya os ire contando mas cosillas, si alguien quiere recibir las cronicas del viaje que lo diga y le meto en la lista.

Saludos desde Australia!!

Albert

Tutorial de com posar noves entrades

viernes, 12 de octubre de 2007

Degut a que molta gent no sap com posa noves entrades, o es pensa que no esta donat de alta, he decidit fer un petit tutorial que ho explica.

1- Anar a la pagina web www.blogger.com, i posar el correu i la contrasenya on veieu a la imatge, veureu el meu mail. (A baix veureu quin es el mail que heu de utilitzar).


2- Una vegada us hagi acceptat la contrasenya, entareu al blogger panel. Heu de buscar entre tots els blogs el que vulgueu i clickeu damunt de nueva entrada. Lo més normal es que trobeu dos blogs com a mínim: "El lado Oscuro" i "In gioco".



3- Aquí ja podeu escriure el missatge que vulgeu i quan acabeu doneuli a publicar entrada.



Aquestes son les direccions amb les quals podeu accedir al blog, la contraseña cada un sabra...

albandy@gmail.com

copermo@gmail.com

iago82@gmail.com

joan.mateu@gmail.com

jpazorin@gmail.com

rianxeiras@gmail.com

robinchel@gmail.com

teloponeahi@hotmail.com

xavierbarata@hotmail.com

Entrada numero 100, feliç aniversari!

jueves, 11 de octubre de 2007




Doncs a pesar de que ultimament els habituals hem decaigut una mica, per feina, alhora de pujar nous articles al blog, i els no habituals no han espabilat, encara, ja hem arribat a les 100 entrades, tot un aniversari pel blog!


A part d'això comentar pels que encara no ho saben que me pillat una oficina, banxui house, es a avinguda blondel 5 2A, tots aquells que vulgueu i encara no hagueu vingut podeu passar-vos quan vulgueu i us la ensenyare encantat i aquells que ja la heu vista ja sabeu que sempre podeu tornar.

L'assumpte es que encara en falten mobles, m'han d'arribar i els pc's que alguns han d'arribar i els altres encara ni tan sols els he comprat. Quan estigui acabat 100% penjare fotos perque els foranis pugueu veureu.


Bueno aquí poso les fotos del curro que me pegat deixant com una patena el despatx, com veieu le pintat jo, i a kedat prou be per ser que no ho havia fet mai.

D'altra banda, he de manifesta una queixa en vers el nostre amic i company: Iago. Maxo lo teu es barra, cabron! Que es això de que t'has tirat més de tres mesos sense dir-nos res! Des del 16 de juny! MAxo t'has oblidat de nosaltres clarament: snif, snif!!!! Ha veure si et curres una mega entrada i ens fas un resum!
Per si no entres a la secció: "In gioco" portem dos victories en dos partits, i kin joc!!!!



Felcitats a tots els bloggers del lado oscuro!