Marina d'or - Humor amarillo

lunes, 18 de febrero de 2008

Com sabeu aquest cap de setmana he estat a Marina d'Or. He anat a veure a la Sonia que esta currant allà. Dins la seva generositat ens va invitar al Balneari:



Quan estava de lo més relaxat en aquell xorro que es veu al fons començo a veure modelos amb el mateix bikini que apareixen, eren totes els candidates a miss españa. No fare més comentaris ;) ....

Evidentment jo no he fet aquesta foto, pero estava just radera de la del mig en aquesta piscina quan la feien la foto i m'ha fet gracia posar-la.

Pero aixo no es lo millor, simple anecdota. Lo millor es ke els freacks de Marina d'or volen contruir un munt de coses que tardaran 20 anys a tindreu acabat! Entre les fricades mes grosses es troba una pista de esqui al costat del mar, reproduccions de la torre eiffel, de la torre de pissa, del gremlin...
Pero mentre mirava les maquetes de tot el que volen fer, vaig contemplar amb grata sorpresa que també volen copiar a humor amarillo, i perque vegueu que no us engaño us deixo amb la maqueta del troç de parc que esta planejat.
En una paraula brutal!!! llastima que no estigui fet per la despedida del cooper....