Pallissa!

domingo, 1 de febrero de 2009

He de felicitar els 5 membres de l'equip que avui s'han passejat oferint un recital de futbol a la lliga afusa. El nostre rival d'avui, el Piscinas, és un vell conegut ja que hem jugat forces partits contra ells i sempre ham estat ajustats.

Però avui el Edu (1gol), el pite(6gols), el fran (3gols), el billy (3gols) i el oriol (gran partit en el seu debut) han rebentat el joc dels rivals.

Senyors 13-1 i això que l’àrbitre ha retallat 4 minuts de cada part i els últims 10 minuts de joc hem aixecat el peu de l'accelerador per no fer la ferida més grossa. En definitiva un partit perfecte. Les grans jugades que hem vist avui, espero que tinguin continuitat. El que esta clar, es que si mantenim el nivell fisic, sóm un gran equip, perquè ens podem preocupar exclusivament de mimar la pilota i sorprende al contrari.

Una menció especial pels animadors de la grada els misters roby i xavi i pel recolzament de l'alberto que s'ha lesionat en l'escalfament i no ha pogut disputar el "match", ànims Albert!

Una segona menció especial per l'amic Marc.B. , el qual esperàvem la seva assistència però degut a l’alcohol de garrafon ha desaparegut del mapa, si algú el troba, siusplau que ho faci saber a la direcció esportiva del club, els quals estan molt preocupats.

Felcitats equip!

3 comentarios:

XAvi dijo...

Per cert, tinc un possible fixaxe. Ell ja m'ha donat les dades i fotos per fer el papeleo però no ho faré fins que la majoria vulgui.

Es el Marc, si un altre marc, es el noi ke surt amb la sonia, les referencies que tinc es que es un bon central, no vindria tots els partits nomès els que fossim pocs, com els últims... Bé els que el truquessim.

El Joel i el Fran el coneixen, (amb el joel es troben molt pel gym) ells podràn opinar si es bona persona, però a mi hem sembla que es un bon xaval.

Seria un fitxatxe per tapar urgencies, per quan el necessitem. A més un central ens anirà bé per deixar més el Fran al mig, ke es on estar més espectacular, i donar més llibertat en els canvis, per exemple treure tasques defensives al Billy i al Edu, que avui s'han pogut centrar en l'ataca i han estat fantastics. I donar una mica d'aire als centrals de l'equip a dia de avui els 3 lesionats (roby, alberto, xavi).

Jo ho plantejo per trucar-lo exclusivament quan ens faci falta i si no ens fa falta doncs res.

Espero les vostres opinions.

Billy dijo...

El partit va anar rodat, jugant a aquest nivell tàctic, físic i d' ocasions, podem donar molta guerra. És indubtable que estem anant a més a cada partit, ens sentim còmodes sobre el camp, gaudim i sabem posicionar-nos i apretar quan toca.
És per això que referent al tema incorporacions, jo no en faria cap més. L' Oriol ha estat un fixatge molt encertat, donat el problema habitual de manca de porters i la qualitat que va demostrar diumenge.
Ens hem trobat uns partits que érem justos per diversos motius (lesions i exàmens majortitàriament). Si mal no recordo queden 8 partits, jo confiaria en el bloc inicial que és qui ens ha portat on som. A més quan tothom comenci a estar per jugar tindrem overbooking de jugadors de camp.
Jo per tant dic NO a més fitxatges.

Pite dijo...

si si gran partit de l'equip.(jo vai estar al final una mica xupon pero havia d'aprofitar l'oportunitat per llançar-me cap al pixixi xD).
Aixo dels fixatxes es complicat. Pensem k el Roby torna daki 1 o dues setmanes(aixo diu ell), el Marc Vila torna o aket finde o el seguent (esta de vacances despres dels examens), el David V. tambe en teoria sa recuperat de l'ultima lesio(i podria tornar a vindre partit si partit no) i amés am el fitxatge de l'Oriol, espero tenir un porter cada cap de setmana, per tant es un jugador de camp que guanyem perque no si haura de posar de porter.
Se que estem passant un mal moment de lesions i coses, pero ja vureu com daki poc tornem a ser 8 o 9 jugadors de camp.(per mi l'ideal son 7 )