Estic a Glasgow!!! ens veiem per l'Aplec!!!!

martes, 15 de mayo de 2007


Ei nois com molts ja sabreu estic ja cami de Glagow, avere si tenim sort, i desprès estaré per Barna un parell de dies per recuperarme ( i espero que per poder celebrar-ho).
M'enporto la càmara o sigui que ja penjaré les fotos que hagi fet per aqui perque tots pugueu veure l'ambient que es sentia.
Però per l'aplec tornaré a estar de tornada a Lleida o sigui que ja ens veurem!!!!
Venga deu nens i A POR ELLOS!!!!!

3 comentarios:

Joan dijo...

Bueno Ras,

Molta sort a Glasgow, encara que aquí Dresden la gent de Sevilla es del Sevilla a mort, jo miraré el partit amb un aire més neutral i que guanyi el millor.


Sort

XAvi dijo...

Marc a sobre t'agafes una setmana de vacances? Ja curres poc i ara te pires. A més des de que te vaig fer la foto amb la Ariza (amb les capes,ver mes 1 era 1 del blog) no apareixeu cap dels dos pel gym! TE las emportat a "Glagow"? Trolero mira ke hem vas dir ke anaves amb ta cosi i resulta que tanaves amb una altra parent-a.


Bueno que disfrutis molt i ke guanyeu al 10é penalti de la tanda de penals. Canseu molt al sevilla amb dues prorrogues interminables i que li canteu alguna canço al del nildo que es un prepotent que li queda poc per caure entre reixes.

Marc, un consell durant el partit mira al camp i no et passis l'estona parlant amb els parents/a. Que això serà irrepetible!

Sort i lo dixo a penals! Que heu de cansar aquests andalusos per la lliga.

Iago dijo...

Molta sort a Glasgow, a veure si guanyeu (pero sense brigadas)