Entrada numero 100, feliç aniversari!

jueves, 11 de octubre de 2007




Doncs a pesar de que ultimament els habituals hem decaigut una mica, per feina, alhora de pujar nous articles al blog, i els no habituals no han espabilat, encara, ja hem arribat a les 100 entrades, tot un aniversari pel blog!


A part d'això comentar pels que encara no ho saben que me pillat una oficina, banxui house, es a avinguda blondel 5 2A, tots aquells que vulgueu i encara no hagueu vingut podeu passar-vos quan vulgueu i us la ensenyare encantat i aquells que ja la heu vista ja sabeu que sempre podeu tornar.

L'assumpte es que encara en falten mobles, m'han d'arribar i els pc's que alguns han d'arribar i els altres encara ni tan sols els he comprat. Quan estigui acabat 100% penjare fotos perque els foranis pugueu veureu.


Bueno aquí poso les fotos del curro que me pegat deixant com una patena el despatx, com veieu le pintat jo, i a kedat prou be per ser que no ho havia fet mai.

D'altra banda, he de manifesta una queixa en vers el nostre amic i company: Iago. Maxo lo teu es barra, cabron! Que es això de que t'has tirat més de tres mesos sense dir-nos res! Des del 16 de juny! MAxo t'has oblidat de nosaltres clarament: snif, snif!!!! Ha veure si et curres una mega entrada i ens fas un resum!
Per si no entres a la secció: "In gioco" portem dos victories en dos partits, i kin joc!!!!



Felcitats a tots els bloggers del lado oscuro!

3 comentarios:

Iago dijo...

Ohhh gran pintor!!!!!!!!!

Una salutation

Joan dijo...

Iago, fill de puta dis coses!

Per cert visc a madrid ara soc un fatxorro de cuidado, t'estimo!

:P

Regards
Joan

Mark dijo...

Això iago!!! avere si almenys ens dius algo de tant en tant que feia mesos que no sabiem res de tu!!! mamó!!! Bueno ens veiem aviat!!! Deu nen!!