ULTIMES NOTICIES DEL FAMOS ASSASSI

miércoles, 24 de octubre de 2007

Una informació que s'ha filtrat avui mateix a última hora ens comunica que ha set vist a les terres de ponent un perillos assasí. Es tracta d'un assassi en sèrie i es coneix perque ataca a les seves victimes passant totalment desapercebut i sense qüasibé aixecar sospites. Segons ens han indicat aquestes últimes, serien les fotografies més recents que és tenen del criminal buscat i tot i que poden ser aterridores per la seva aparentment naturalitat no ens podem deixar enganyar i hem de estar alerta per si el veiem pels carrers de la ciutat.

La alarma social és tal que s'ha desplegat un cos dels mossos d'esquadra amb un modus operandi especial per a poder detectar amb efectivitat una amenaça de tal magnitut. Segons informen des de el ministeri d'interior de la generalitat, malgrat la dificultat que poden tenir les autoritats desplegades per a reconeixer-lo els esforços seran constants i eficaços. Cal confiar en els resultats que es puguin obtenir les primeres setmanes.


Aquí tenim les fotos:















En aquesta primera serie podem observar, a part que es molt dificil de fotografiar perque quan li intenten fer una foto s'amaga, com es camufla i es fa fonedis en la vida quatidiana d'alla on es troba.





Hem tingut molts dubtes alhora de decidir si aquesta foto seria o no interessant, però finalment hem decidit publicar-la per si pot aportar alguna pista per algú, a part que l'assassí es vegetarià i condueix pels passadissos del super a alta velocitat.

Més fotos:





Com es pot veure despres de la cuarta copa de vi (robada del mostrador que sobserva a la fotografia) ja es deixa fotografiar amb més facilitat inclus s'intueix certa embriaguesa en el seu posat.


Més fotos.



La foto que continua a sota és la més escalofriant i terrorifica i ha tingut lloc en les escales mecàniques del centre comercial, s'ha tingut que aplicar un gran zoom per a poder-la veure.



Les ultimes fotos que ens han arribat són les que continuen abaix i tenen als serveis secrets molt descontents perque no s'expliquen com es que el famos assassí en serie es posa camisa per a repostar en les betzineres i perque qüan condueix fa amb la mà dreta el mateix gesto que el ronaldinho, deixant a la bartola el canvi de marxes.





Per la seva seguretat segueixin atents a les noticies durant les proximes setmanes.

2 comentarios:

Juan dijo...

Juas, jaus, juasjuajuasjuajas!!!!

XAvi dijo...

Kina por, se os ve a la legua!!!

A veure si us curreu més la vestimenta!!!!


;)

K critico... me sorprendo a mi mismo!!!!



No no es broma, la parida esta guai, ha de tenir seqüeles en video... Creativitat al poder...